Què cal portar a la llar d’infants

kid guarderia

Segurament  molts de vosaltres , pares i mares, estareu davant una llarga llista de coses que heu de dur a la llar d’infants, i us pregunteu, per a què necessiten tantes coses?

M’agradaria explicar-vos que totes i cadascuna d’aquestes coses que hi han a la llista, han estat pensades i estudiades meticulosament pels educadors del centre on dureu el vostre infant, i no són objectes sinó eines de treball, en què els vostres nens/es podran adquirir coneixements, hàbits i habilitats a través d’ells.

Us volem presentar una possible llista que podríeu tenir en les vostres mans,..

  • Motxilla: hauria de ser fàcil d’obrir i tancar i de la mida adequada per a que l’infant la pugui dur.bata guarderia4
  • Bossa per l’esmorzar: saquet de roba ideal per  dur-hi l’esmorzar, el tovalló i el pitet. Cada nen identifica la seva bossa i la posa a la taula el moment de l’esmorzar.
  • Tovalló: El tovalló s’utilitza com a tal per evitar malmetre paper de cuina, hem de ser sostenibles!
  • Pitet: poden demanar-lo de diferent mides i formes, amb goma, amb velcro, amb ‘clic’, de rus, de cotó, plastificat….
  • Bossa per la roba de recanvi: s’utilitza per guardar-hi un parell de mudes, ja sabeu que els nens s’embruten, es mullen,… i en el moment de treure els bolquers poden sorgir diferents imprevistos. Per això la importància de tenir sempre a l’escola ben organitzat la roba de recanvi.
  • Mitjons antilliscants: són ideals alhora de fer psicomotricitat, ja que els dóna més llibertat de moviment i al mateix temps no agafen fred als peus ni rellisquen.
  • Tovallola de mans: la solen demanar de mida bidet, i amb la veta al costat llarg per a que un cop penjada no toqui a terra. Així cada nen podrà eixugar-se les mans en la seva tovallola. Els hàbits de higiene són molt importants!
  • Tovallola pel canviador: s’utilitza per posar en el coixí del canviador, d’aquesta manera cada nen només entra en contacte amb la seva tovallola, així es poden evitar contagis i es millora la higiene personal.
  • Bata: en algunes escoles bressol n’utilitzen, si és així heu de pensar que si el nen encara no camina és contraproduent dur-ne ja que el privem  de moviment, però quan ja caminen lo ideal són les bates amb coll i punys de goma. Un cop a parvulari poden dur-les amb botons així també podran aprendre a cordar i descordar botons.

 pitets guarderia

bata guarderia3

A lafaluga podràs trobar-hi tots aquests elements i molts altres, tots estan fets a mà i pensats per la comoditat dels pares i el benestar dels infants.

Les motxilles estan dissenyades per a que sense moure sivelles de les nanses les puguin dur els nens i els pares, ja que al final qui acaba portant la motxilla som nosaltres. Les bosses per l’esmorzar són amb cinta de ras per a què sigui més fàcil d’obrir i tancar. Les bosses per la roba de recanvi són suficientment grans per encabir-hi tot el necessari. Tots els nostres productes estan confeccionats amb cotó 100%,  igual que les bates, aquestes normalment són de poliester, que poden provocar irritacions de pell o intolerància en pells sensibles, delicades i/o atòpiques.

Segurament els educadors del centre dels vostres fills us ha recalcat en vàries ocasions la importància que tots els objectes han d’estar marcats amb el nom. I és cert que a mitjans de curs, l’educador ja ha memoritzat les sabates que sol dur cada nen, o la motxilla que porta,… però al principi és molt important que tot estigui marcat, ja que facilita la seva tasca i al mateix temps ajuda al vostre infant a reconèixer la grafia del seu nom i i

dentificar amb més facilitat els seus objectes. Es per això que a la nostre botiga podem personalitzar tots els articles amb el nom de l’infant.

aplicació de noms

Des de lafaluga estudiem molt bé els dissenys que utilitzem que solen ser senzills i esquemàtics, i ens agrada moltíssim quan un nen o nena entra a la botiga i s’enamora d’algun dels nostres dissenys, ells tenen molt clar el què els agrada i el que no, i si participen en l’elecció del disseny segurament els serà molt més fàcil reconèixer els seus objectes.

Així doncs us esperem a lafaluga on podrem assessorar-vos millor sobre tots els nostres articles i el que és més adient per a cada infant.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s