Moda sostenible

“Consum racional” busquem lo millor 

 

moda divertida i alegre

moda divertida i alegre

Cada vegada som més el que apostem per la moda sostenible, confiant en els beneficis del cotó orgànic, com la marca de roba infantil MAXOMORRA . Aquesta uneix disseny i medi ambient amb les seves peces elaborades amb cotó orgànic aportant tots els beneficis saludables del cotó 100% orgànic certificat.

El resultat és doncs, una roba infantil totalment còmode, transpirable i hipoal·lergènica, respectuosa amb la salut i també amb el medi ambient.

moda tardor maxomorra

moda tardor maxomorra

La tornada a l’escola és una bona oportunitat per renovar l’armari i afegir un toc de color.Samarretes  de estampats molt atractius per nens i nenes que estimulen la seva imaginació , amb combinacions  multicolor al gust de tots.

 

perfecte pels boletaires

perfecte pels boletaires

t'agraden els dinos?!

t’agraden els dinos?!

Peces còmodes, urbanes però sense  perdre de vista que són petits , conserven el estil divertit i alegre, ja tindran temps de ser grans i formals!!!.

Perquè vagin fantàstics i calentets a classe amb càrdigans, , pantalons, vestits …

 

roba d'alta qualitat

roba d’alta qualitat

Descobreix més tendències a lafaluga moda i complements infantils que encantaran als teus petits, i per més consultes aquí teniu tota l’ informació oficial de la marca:

 http://www.maxomorra.com/index.php?mode=corp&id=1&url=collection&pross=1

Our clothes are made from organic cotton and produced under fair and sustainable conditions.
Organic Brand

Most of our clothes are made from organically grown cotton and produced according to the Global Organic Textile Standard (GOTS). GOTS is recognised as the world's leading processing standard for textiles made from organic fibres. The process is certified by 3rd party control units.Maxomorra is one of the very few companies in Sweden that has been approved according to GOTS. Please refer to the the GOTS homepage to see the full list of companies. For more info about the very tough prerequisites for being a GOTS certified brand please read more at GOTS home page below.
Marca Orgànica
La major part de les nostres robes fetes de cotó orgànic conreat i produït d'acord amb l'estàndard Global Organic Textile (GOTS). GOTS és reconegut com a estàndard de processament més importants del món dels tèxtils fabricats amb fibres orgàniques. El procés està certificat per tercera part de control units.Maxomorra és una de les poques companyies a Suècia que ha estat aprovat d'acord amb GOTS. Si us plau, vegeu la pàgina de les GOTS per veure la llista completa de les empreses. Per obtenir més informació sobre els requisits previs molt difícils per ser una marca de certificació GOTS llegeixi més a la pàgina principal GOTS continuació.
cotó orgànic

cotó orgànic

Ctra.  De Vic  nº57 , 08241 Manresa (Barcelona)
tel :931132392   lafaluga.mj@gmail.com o bé www.facebook.com/lafaluga
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s