Lactància materna – Carles González

FOTO-CARLOS-GONZALEZ-PEDIATRA-222x300

M’agradaria presentar-vos el Dr. Carlos Gonzàlez, doctor en pediatria i autor de varis llibres sobre criança, alimentació i salut infantil.

Us faig 5 cèntims d’en Carlos González;Quan vaig començar a sentir parlar d’ell jo estava embarassada d’uns 4 mesos, volia informació sobre la criança i sobretot sobre l’alletament matern, i després de llegir-me “Bésame mucho, cómo criar a tus hijos con amor” i “Un regalo para toda la vida, guía de la lactancia materna” vaig quedar-me molt més tranquil·la. Havia sentit tantes històries de mares i àvies sobre la lactància materna que si no hagués estat per la meva curiositat, la qual hem va dur a llegir-me aquests llibres, entre altres,  potser ni tant sols m’hagués plantejat el fet de donar el pit. I ara, que ja han passat uns anys, he de dir que va ser una experiència molt maca i única, la qual repetiria sense pensar-m’ho.

besame mucho              carlos_gonzalez_lactancia

Està llicenciat en medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona. Es va formar com a pediatre al Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona.

Es fundador i president de l’Associació Catalana Pro Lactància Materna. Membre del Consejo de Asesores de Salud de La Leche League International. Assessor de la Iniciativa Hospital Amigo de los Niños (UNICEF). Especialista en lactància materna per la Universitat de Londres.

Ha donat moltíssim cursos sobre lactància materna per professionals sanitaris, ha traduït diversos llibres sobre el tema, i a més  a més és responsable del consultori sobre la lactància materna de la revista “Ser Padres”.

(Informació extreta de http://es.wikipedia.org/wiki/Carlos_Gonz%C3%A1lez_(pediatra))

 Ara que ja sabeu una mica més sobre ell us convido a que us mireu aquest vídeo, on fa una analogia genial entre caminar i donar el pit; escollir anar amb cadira de rodes estant sans, i donar fórmules làcties.

La veritat és que no podria estar més d’acord amb ell amb aquesta reflexió!

“Hay gente que dice: “no cojas en brazos que se acostumbrará y siempre querrá ir en brazos”. Oye, pues si se le deja llorar, también se acostumbrará y siempre querrá llorar ¿no?”. (Dr. Carlos González)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s